Bestel vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf €50,-
USP 3
0

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €50,-

Verzenden & retourneren

 

Vakkundige bezorging

De bezorging van uw Displaymagazijn bestelling wordt zorgvuldig behandeld. Vanuit ons eigen magazijn wordt u bestelling met PostNL verzonden. 

Mocht u niet aanwezig zijn op het moment van aflevering, dan laat de bezorgingsmedewerker een briefje voor u achter. In dat geval wordt de zending de volgende dag nog een keer aangeboden. 

 

Aflevertijd 

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de door u gekozen betaalwijze. Bij vooruitbetaling (zowel handmatig als via de online-kassa) wordt uw bestelling direct uitgeleverd na ontvangst van betaling. Voor de allersnelste levering raden wij u aan om te kiezen voor iDEAL, hierbij wordt uw betaling namelijk direct bij ons bijgeschreven, en kunnen wij direct uw order afhandelen.
Als het product op voorraad is, zal het binnen 3 werdagen geleverd worden. 

Controleer altijd uw bestelling! 

Wij raden u aan om de zending áltijd te controleren waar de bezorgingsmedewerker bijstaat. Laat eventuele beschadigingen noteren op uw ontvangstbewijs zodat u ervan verzekerd bent dat eventuele schade aan de zending vergoed wordt. Als er een beschadeging is, maak er een foto van en mail die dan naar ons. Uw bestelling wordt met grootste zorg verwerkt en verstuurd. Mocht er toch iets mis zijn kijk dan op onze algemene voorwaarden voor retourzendingen, reclameren en garantie bepalingen. Of neem contact met ons op.

Retourneren 

VERZENDKOSTEN:

De verzendkosten zijn € 7,45 excl. btw binnen Nederland, bij een bestelling vanaf € 100,- excl. btw zijn er geen verzendkosten meer. Verzenden naar Belgie zijn de kosten € 11,57 excl. btw en vanaf € 150,- excl.  btw geen verzendkosten meer.


 

Account block title

Account block text

For all other questions

Call us

Call us text

012 3456789

E-mail

Email us

Email us text

Social media

Socials

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Kiyoh

Jouw bedrijf

Streetname 123
1234 AB
Land Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen