Bestel vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf €100,-
Ruime eigen voorraad
0

10% OPENINGS KORTING gebruik code DISPLAYMAGAZIJN2022

10% OPENINGS KORTING gebruik code DISPLAYMAGAZIJN2022

Folderstandaard

Zou je graag een folderstandaard van goede kwaliteit willen kopen?

Wanneer we bij een beurs of evenement zijn, zien we vaak veel gemiste kansen. Lege tafels waarop folders uitgespreid zijn. Zonde, want waarom maken bedrijven nog steeds geen gebruik van een folderstandaard?

Met een speciale display presenteer je foldermateriaal natuurlijk een stuk netter en het laat ook ruimte voor ongehinderde communicatie tussen de potentiële klant en de standhouder. Een tafel is natuurlijk geen professionele folderstandaard.

Gebruik een folderstandaard voor een goede indruk

Voor een potentiële klant is het het zoeken naar een folder om mee te geven, natuurlijk geen goede indruk. Bij de klant komen er vragen op borrelen of het desbetreffende bedrijf wel serieus, georganiseerd en verzorgd is?

Met een professionele folderstandaard plaatst u veel folders op een klein oppervlak, zoals bijvoorbeeld op de balie of op een tafel. Dit maakt ook nog eens een veel nettere indruk. Vooral op beurzen waar de ruimte beperkt is, komt een folderstandaard zeker goed van pas.

Bestel nu een Folderstandaard bij Displaymagazijn.nl !

Account block title

Account block text

For all other questions

Call us

Call us text

012 3456789

E-mail

Email us

Email us text

Social media

Socials

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Kiyoh

Jouw bedrijf

Streetname 123
1234 AB
Land Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen