Bestel vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf €50,-
USP 3
0

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €50,-

Folderrek info

Bent u op zoek naar een professionele folderrek van de beste kwaliteit? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Tijdens beurzen en evenementen zien we het vaak genoeg dat folders verspreid worden op een lege tafel en dat is zeker een gemiste kans.

Zo’n display presenteert foldermateriaal veel netter en laat ruimte voor ongehinderde communicatie tussen standhouder en potentiële klant. Want een tafel is nu eenmaal geen folderstandaard.

Zorg voor een goede indruk

Het moeten zoeken naar uw folder om mee te geven aan een klant of zakenrelatie maakt natuurlijk geen goede indruk. Een bedrijf wat professioneel en georganiseerd over wil komen, heeft natuurlijk altijd de folder bij de hand. Met een folderstandaard kunt u uw folders altijd beter presenteren.

Met een folderstandaard plaatst u relatief veel folders op een klein oppervlak, bijvoorbeeld op de balie of op een tafel. U maakt een veel nettere indruk. Ook op beurzen, waar de ruimte beperkt is, komt hij goed van pas.

Wilt u meer info over welk folderrek de juiste voor u is, mail ons dan op [email protected]

 

Bestel nu een folderrek tegen een zeer scherpe prijs bij Displaymagazijn.nl

Account block title

Account block text

For all other questions

Call us

Call us text

012 3456789

E-mail

Email us

Email us text

Social media

Socials

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Kiyoh

Jouw bedrijf

Streetname 123
1234 AB
Land Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen